Ingenjörsfirman M. Gustafsson i Kalmar AB blir Ingenjörsfirman i Kalmar AB och lanserar ny logotyp och hemsida

Vi är glada att meddela att Ingenjörsfirman M Gustafsson i Kalmar AB har genomgått en spännande förändring och bytt namn till Ingenjörsfirman i Kalmar AB. Vi kommer utåt sett gå under namnet Ingenjörsfirman. Denna förändring markerar en ny era för företaget och speglar vår utveckling och tillväxt som en av de ledande ingenjörsfirmorna i branschen.

Tillsammans med det nya namnet har vi även lanserat en ny och modern logotyp som representerar vårt fokus på kompetens och flexibilitet på en kundanpassad teknisk nivå.

Förutom namn- och logotypbytet lanserar vi även en helt ny hemsida. Den nya hemsidan är utformad för att ge våra kunder och partners en bättre användarupplevelse och en tydligare översikt över våra tjänster, projekt och kompetensområden. 

Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa ingenjörstjänster och skapa värde för våra kunder under det nya namnet Ingenjörsfirman. Vår passion för innovation och teknisk expertis förblir oförändrad, och vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar och pålitligt stöd till våra partners.

Vi ser fram emot en framgångsrik framtid som Ingenjörsfirman!

Dela artikeln på Linkedin

Rekommenderade artiklar